Lav Plakat Hjemmesider - Sådan Gør Du

08/10/2020 12:06
Billede: Jumpstory

Hvor har du nogle fede plakater! Har du ikke en hjemmeside, hvor jeg kan se eller købe dem? Hvis du har hørt det bare en gang, så har du sikkert tænkt på, hvordan du kan lave en plakat hjemmeside. 

For mange bliver det desværre ved overvejelsen. Det er faktisk ikke svært at lave plakat hjemmesider. Her får du en trin for trin guide til, hvordan du laver en plakat hjemmeside.

Sådan laver du plakat hjemmesider

Det første du skal gøre, er at du opretter en hjemmeside. Tænk her i retning af Wordpress - eller Wix, hvis det absolut skal være. 

Derefter får du installeret et webshopplugin i stil med Woocommerce eller lignende. Det gør det muligt for dig at oprette og sælge dine plakater direkte via din egen plakathjemmeside.

Det kan være lidt tidskrævende i starten, især når du skal have designet side, valgt det rigtige tema, tilpasset siden og selvfølgelig få lagt dit indhold ud på siden.

Når du har gjort det, så kan du begynde at skabe trafik til din side. Her kan du både anvende sociale medier og andre kanaler til at gøre opmærksom på din plakathjemmesides eksistens.

Du kan altid hente inspiration fra andre hjemmesider, der sælger plakater. På mange af dem kan du selv designe dine egne plakater, som du derefter får trykt og tilsendt.

Denne feature er mere og mere populær og kræver blot, at du opsætter en række templates eller skabeloner for, hvordan folk selv kan lave deres egne plakater på din hjemmeside.

Som ny plakathjemmeside vil det især være en fordel med en lav pris for blot at få skabt trafik og omsætning.

Tak til avXperten

Vi takker til sidst avXperten for støtten til dette indlæg. Find et stort udvalg af smart elektronik, heriblandt et timer ur til automatisk lysstyring i hjemmet.