Hvordan Hænger Man En Stor Plakat Op?

21/09/2020 08:16
Billede: Jumpstory

Du kan hænge en stor plakat op på flere måder, men hvem det skal se pænt ud, så skal du overveje at bruge skruer, rawplugs og en skruetrækker, så du er sikker på, at din store plakat hænger der, hvor du ønsker det - og bliver ved med det.

Hvordan du hænger en stor plakat op, har meget at sige for det visuelle udtryk, som plakaten kommer til at give. Vælger du en nem og hurtig løsning, så kan det komme til at se billigt og sjusket ud.

Sådan hænger du en stor plakat op

Som udgangspunkt bør du se bort fra tegnestifter, elefantsnot, søm og tape, når du vil hænge en stor plakat op. Store plakater giver et stærkt visuelt udtryk, hvis du får dem indrammet og hænger dem ordentligt op.

Vælger du en af de klassiske hurtigløsninger, så kan en stor plakat hurtigt komme til at se sjusket og slidt ud, især hvis den har huller i kanterne. Vælg derfor en ophængningsløsning, der understøtter din stil, når du hænger en stor plakat op.

Når du skal hænge en stor plakat op, så skal du først og fremmest måle dig frem til, hvor den skal hænge. Derefter får du boret huller til rawplugs og skruer. Vælg her et bor, der passer til den type væg, som din bolig har.

Med hullerne boret og rawplugs sat i, så kan du skrue skruerne i, hvorefter du er klar til at hænge din store plakat op. Husk altid at være opmærksom på, om der er specifikke huller i rammen til skruerne, eller om selve rammekanten kan hænge på skruerne.

Finjuster derefter med et vaterpas, så din store plakat hænger helt lige. Dette er den mest anbefalelsesværdige metode til at hænge en stor plakat op på. 

Vi takker avXperten for støtten

Til sidst vil vi hurtigt sige tak til avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find et kæmpe udvalg af alverdens teknologi og smart tilbehør som gamer stole til dit computer-setup på avXpertens store webshop.