Hvem Kan Lave Plakater?

06/10/2020 10:53
Billede: Pixabay

Hvem kan lave plakater? Det kan alle. Og det er faktisk lettere at lave plakater, end man lige går og tror. Det kræver blot, at du laver opsætningen og får printet dine plakater.

Du behøver faktisk ikke endda være multimediedesigner eller superbruger af diverse photoshopprogrammer, for at du kan lave en plakat. Her får du en trin for trin guide til, hvordan du selv kan lave plakater.

Sådan laver du plakater - Trin for trin

Når du vil lave en plakat, så skal du begynde med det helt lavpraktiske - nemlig hvilken størrelse din plakat skal have.

Vælg her hvor stor din plakat skal være i det program, som du laver den i. Du kan gøre det i diverse gratisprogrammer på nettet eller Word, Photoshop eller andre former for software. 

Med størrelsen på din plakat på plads kan du vælge din baggrund eller det grafiske element, der skal danne baggrunden. Har du ønsker om bestemte former for design er det også her, at du vælger dem, inden du sætter de grafiske elementer på.

Tilføj derefter den ønskede tekst. Programmer som Canva eller Word er nemme at bruge her til netop en kombination af grafiske elementer og tekst.

Når du har sammensat dine elementer på plakaten, så skal du gemme den. Gør det i tre formater - PDF, PNG og JPEG (eller JPG), så den nemt kan printes ud, uanset hvordan du vil printe den ud.

Sidste trin er print af dine plakater. Vælg her enten selv at gøre det, hvis du har en printer, der kan det, eller vælg en leverandør. Her uploader du filen i bestillingen, hvorefter dine plakater printes og sendes til dig. 

Tak for støtten

Vi siger til sidst tak til avXperten for alt deres støtte til vores indlæg. Find et stort udvalg af elektronik heriblandt moderne udgaver af gaming tastaturer, headsets eller måske en negativ scanner til at overføre dine gamle fotos til digitale udgaver.