Plakat Butikker Odense

20/11/2020 14:50
Billede: Pixabay, No-longer-here

Plakater er i dag et stort hit som udsmykning på de hvide vægge. Både i rammer og uden! Hvis man bor i Odense og er på udkig efter nogle smukke plakater, kommer der her nogle eksempler på hvilke butikker der er værd at lægge et besøg forbi!

  • Plakatforretningen - som ligger på Victoriagade nær Odense havn. Plakatforretningen forhandler plakater med alt fra sport til amerikanske film. Man kan også se plakater med citater, opskrifter på din yndlingsdrink eller klassisk design. Hvis man køber en plakat kan de også indramme den i den perfekte ramme, så den er klar til at komme direkte op på væggen derhjemme. 
  • Collage Art - som ligger i Brandts Passage centralt i Odense. Collage Art er en hyggelige lille butik med alverdens finurlige ting, som man kan pynte hjemmet med. Her finder man også plakater, malerier og rammer i mange varianter. Collage Art tilbyder både at indramme din plakat. men kan også laminere den hvis dette er ønsket.
  • StiLia - som ligger godt placeret i Lilla gade i Rosengårdcenteret. StiLia er den fineste livsstilsforretning med alt hvad hjertet begærer, hvis man er ude efter en værtindegave, fødselsdagsgave eller en gave bare fordi. StiLia forhandler i særdeleshed plakater og postkort med søde statements, citater fra gamle film og opskriften på den bedste kop kaffe. 

Der er lidt at vælge imellem, hvis man er på udkig efter den perfekte plakat - god fornøjelse!

Du skal vide at: denne artikel er udviklet for Perlen Odense. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og bestille smykker fra Lund Copenhagen. Uden støtten fra Perlen Odense kunne denne hjemmeside ikke findes.