Plakat Butikker århus

12/04/2021 14:33
Billede: Pixabay / Monsterkoi

Er du på jagt efter en ny plakat til dit hjem, så læs med her hvis du bor i Århus området.

Er du ligesom mig, hvor du ikke helt kan forestille dig, hvordan de ser ud i virkeligheden og derfor gerne vil se dem i en fysisk butik.

  • Plakaten - Sct Clemens Torv 17 - 8000 Aarhus 

Plakaten er både en forretning med online og fysisk salg, som har åbent alle ugens dage på nær om søndagen. Hos Plakaten finder du et meget bredt udvalg af plakater med lige det, du kunne ønske dig. Butikken anbefaler at du kommer i den fysiske forretning, da du her får personlig og professionel rådgivning af dedikerede medarbejdere.

  • KAiKU - Langdalsvej 46, bygning 7 - 8220 Brabrand

Kaiku er også i plakat forretning lidt udenfor Århus med et meget stort udvalg af plakater, som har åbent alle ugens hverdage inklusiv lørdage. Kaiki sælger også små figurer, bamser og andre nipsgenstande.

  • Ping Pong Posters - Ingerslevs Boulevard 21 - 8000 Aarhus C

Atter en plakatbutik beliggende i Århus, dog her er åbningstiden noget mindre, nemlig kun fra mandag til torsdag. Ping Pong Posters har et stort udvalg af plakater med dyr og der udover sælger de også til og fra kort.

Vi sender et stort tak til Perlen Odense, der har støttet dette du lige læste. Her kan du eksempelvis købe Enamel øreringe, og meget meget andet. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.