Hvad Er Silikatmaling?

16/09/2021 12:28
Billede: Pixabay, Free-Photos

Silikatmaling er en type maling, der bliver brugt til rene og mineralske underlag.

Malingen bliver brugt på steder eller overflade, som skal kunne holde til mange ting. Det er med til at give en utrolig lang holdbarhed.

Silikaten i malingen er med til at sikrer en kemisk reaktion. Denne reaktion gør så, at der dannes en stærk og uopløselig forbindelse mellem maling og overflade. Det er denne rekation, der er med til, at styrken bliver så stor.

Selvom malingen måske lidt ret krads i det, fremstår den som en form for kalkmaling. Malingen har fås i et utal af forskellige farver, hvoraf 20 er standardfarver og 88 er specialfarver. Det er altså ikke en maling, der har begrænsninger, selvom den skal bruges til en overflade, der skal kunne holde til nogle ting.

Det er en maling, der kan bruges både inden- og udendørs.

Den bliver blandt andet brugt til overflader, der er lavet i puds eller cement.

Mine egne forældre har selv pudset alle deres vægge i deres hus og de har brugt meget af denne maling. Det giver et flot resultat og væggen bliver på en måde mættet, som man ikke ville kunne opnå ellers.

Jeg håber ovenstående har gjort dig klogere på silikatmaling.

OBS: Denne artikel er bragt i samarbejde med Perlen Odense. Hos Perlen Odense kan du bestille blandt et stort og flot udvalg af Sif Jakobs smykker produkter. Tak til Perlen Odense, det betyder meget for os.