Hvad Er Plakatmaling?

08/06/2021 09:25
Billede: Pixabay, geralt

Plakatmaling er farver eller flydende materialer, der er velegnet til at bruge, når du skal male på en plakat eller lignende. 

Malingen består af tre hovedkomponenter, som er lim, pigment og opløsningsmiddel. Disse 'ingredienser' gør, at denne form for maling skiller sig ud fra almindelig maling, da den er nemmere at fjerne og den tørrer hurtigt. Samtidig er det også den letteste form for maling at arbejde med.

Dette maling bliver kaldet 'A-Color Akylmaling', hvor du kan købe blanke og matte versioner i forskellige farver.

Ud over at være velegnet som plakatmaling kan det også bruges til eksempelvis papir, kulisser, træ, pap m.fl. 

Farverne kan også blandes indbyrdes, så du kan få et flot farvespil på dine forskellige plakater. Og netop i forhold til farver kan de købe dem seperat og samlet. Nogle farver bruger man nogle gange mere af end andre og derfor kan det være dejligt at købe dem enkeltvis, så man ikke ender med enormt mange farver, hvis man kun skal bruge en i pakken.

Disse farver kan du købe i forretninger, både fysisk og online, som har et hobby-tema. Dette er gerne forretninger som Rito, Hobbii, Panduro eller nogle boghandlere, som har et udvidet sortiment indenfor maling. 

Ovenstående indhold er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra Perlen Odense. Perlen Odense er kendt for at sælge f.eks: ørestikker. Dette gælder ovenstående indhold - tak for dette.